Miért a Kapós Liget?

Otthon a természetben

A Kapós Liget Lakópark festői környezetben, a Nyíregyházától mindössze 13 kilóméterre található Nagykálló természetközeli városrészén épül fel – az elkövetkező években összesen 65 új építésű családi ház kivitelezése valósul meg ezen a területen.

Éljen a lehetőséggel, és foglaljon le családjának egy darabot a természetből!
Felfedezésre váró környezet
A legfontosabb dolgok karnyújtásnyira
Otthon, életstílus, befektetés

Felejthetetlen élmények

Autóval csupán néhány perc távolságra

Nagykálló, a Dél-Nyírség nagy múltú, közel tízezer lakosú városa, hét helység járási központja. A hagyományokban, szellemi értékekben és népművészeti kincsekben gazdag település nemcsak ideális helyszínt biztosít új otthonának, hanem egész évben felfedezésre váró izgalmakat tartogat Önnek és családjának.
Nagykállói Strandfürdő
5 perc
A termálvíz és a strandok szerelmeseit árnyas fákkal körülvett, csendes környezetben várja a Nagykállói Strandfürdő. A térség egyik legkiválóbb forrásából nyert víz mozgásszervi panaszok kezeléséhez is tökéletes választás.
Harangod
7 perc
Az ország legnagyobb nomád, kézműves táborának is otthont adó Harangod dombos, erdős, ligetes tája minden évszakban új arcát mutatja a feltöltődésre és kikapcsolódásra vágyó természetjáróknak.
Kállay-kúria
9 perc
A Kállay-kúria hangulatos pihenőparkkal, sétányokkal, zenepavilonnal, hagyományos és interaktív kiállítótermekkel, nosztalgia kávéházzal és játszóházzal a család minden tagjának tartogat felfedezésre váró érdekességeket.
Szelkó-tó
20 perc
A hazánk egyik legfontosabb madárvonulási helyeként számon tartott Szelkó-tó nádassal sűrűn benőtt szegélyei kiváló fészkelési lehetőséget biztosítanak a vízimadarak számára. Az őszi vonulás minden évben lenyűgöző látványt nyújt.
Leveleki tófürdő
20 perc
A kiváló víztisztaságú Leveleki tófürdő homokos parttal, lassan mélyülő, szabadvízi stranddal, strandröplabda-pályával, vízbiciklikkel, wakeboard és vízisíelési lehetőséggel várja a nyílt víz szerelmeseit.
Baktalórántházi erdő
22 perc
A 311 hektáron elterülő, természetvédelmi területté nyilvánított Baktalórántházi erdő gyertyános-kocsányos és gyöngyvirágos tölgyes állományával, valamint gazdag élővilágával a tavaszi és őszi túrák kihagyhatatlan helyszíne.

Város a városban

Távol a nyüzsgéstől, közel a megyeszékhelyhez

Az újonnan épülő városrészben a kisebb üzletek és a korszerű elemekkel felszerelt játszótér mellett egy élelmiszerbolt és egy ínycsiklandó finomságokat felvonultató cukrászda is helyet kap. Ezeken a találkozási pontokon a Kapós Liget Lakópark lakói a nagyvárosok nyüzsgésétől távol intézhetik el mindennapos bevásárlásaikat, és a család minden tagja lehetőséget kap a kikapcsolódásra.
Az oktatási intézmények, a nagyobb üzletközpontok és szórakozóhelyek a Kapós Liget Lakóparktól mindössze 13 kilométerre található Nyíregyházán, néhány perces autóúttal könnyedén megközelíthetők, az M3-as autópálya közeli felhajtója pedig biztosítja, hogy a keleti országrész nagyvárosai ~1 óra alatt elérhetők legyenek.

Menedék a természetben

Egy biztos pont, ahova öröm hazatérni

Ideális esetben egy otthon nem korlátok közé szorít, hanem olyan menedéket nyújt, ahol kortól függetlenül a család minden tagja megtalálhatja a feltöltődést nyújtó elfoglaltságokat. A Kapós Liget Lakópark modern igényeket kielégítő ingatlanjai, festői miliője és változatos kikapcsolódási lehetőségeket kínáló környezete biztos pontot és évtizedekre szóló, garantáltan megtérülő befektetést jelent.
  • A lakóparkban hegyvidéket idéző friss levegő, összefüggő zöld területek és csendes utcák várják a családokat.
  • Az új építésű, modern házak mellett a közterületeken is környezettudatos megoldások biztosítják az energiát.
  • Az épülő családi házakat mindenki a saját igényeihez igazíthatja, így a Kapós Liget Lakóparkban akár több generáció is boldogan, problémák nélkül tervezheti jövőjét.
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram