A kivitelező

A minőség szolgálatában

MATEX Product Építőipari és Kereskedelmi Kft.

A 2012-ben családi vállalkozásként induló MATEX Product Építőipari és Kereskedelmi Kft. az elmúlt évtizedben folyamatos fejlődéssel erősítette piaci pozícióját – ez idő alatt a keleti országrész meghatározó építőipari szereplőjévé vált. A magyar tulajdonban lévő cég kezdetektől fogva a minőség szolgálatában áll, kivitelezési munkái az európai ISO-szabványok szerint minősítettek.
+ A kivitelező korábbi munkái

Apró betűs részek helyett

Átláthatóság, tapasztalat, minőség, garancia

  • Az ütemterv és a munkafolyamatok a megrendelő számára is átláthatók, az építkezés minden fázisa figyelemmel követhető.
  • A kivitelezési munkákat többéves elméleti és gyakorlati tapasztalattal rendelkező szakemberek végzik.
  • Az építési folyamat során kizárólag olyan alapanyagokat használnak, amelyek rendelkeznek a szükséges minősítésekkel.
  • A kivitelező a kulcsátadást követően 3 év teljes körű garanciát vállal az ingatlanra.

Megegyezés szerint

A megbeszélt áron, a megbeszélt határidőre

A Kapós Liget Lakópark kivitelezőjének megbízhatóságát támasztja alá, hogy az elmúlt években nemcsak lakóházak, hanem oktatási, egészségügyi és ipari épületek megvalósításának is részesei volt. Önnek már nem kell tapasztalt szakemberek után kutatnia. A MATEX Product Építőipari és Kereskedelmi Kft. biztosítja, hogy minden a megbeszélt áron, a megbeszélt határidőre készüljön el.

Átadott projektek

Képek az elmúlt években zajlott munkálatokról

cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram